Khamis, 14 Oktober 2010

:: shawlipop contest ::


psst..hari dapat jemputan lagi join contest..walaupon da join beberapa kali.tapi x penah pon penah MENANG..takda rezeki lagi la tu yong..cuba terima hakikat sket! 
huhu..sungguh kesian kan.patot kalo menang sekali pon jadi la.orang kata Pembakar Semangat gitu!
ah suda merepek..now jalankan tugas..sila baca

Bila contest ni bermula?
Dari 9 Oktober 2010 (Sabtu) hingga 9 November 2010 (Selasa) .

Siapa yang boleh join contest ni?
Contest ni terbuka untuk semua, tidak semestinya pelanggan shawlipop sahaja. Kami tidak akan bias ok!

Apa yang anda perlu buat untuk menyertai contest ini?
First, like kami di facebook (sila refer sidebar). Jika anda tiada facebook, sila jadi follower blog ini.
Second, pilih satu gambar (gambar anda menggayakan shawl) yang paling menarik dan sertakan dalam sebuah entri bertajuk shawlipop contest.
Third, sila letakkan link shawlipop di entri blog anda. 
oke..now nak tunjuk gambar yang dipertandingkan :)


picture ni da tengok kan? rasa mcm yang ni yang oke untuk join contest kali ni...DONE!

and bole add picture tau.so nak tambah lagi.hahha




sapa nak join juga?? klik sini ya..SHAWLIPOP..



SEKIAN~

14 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

semua ok..pe kata yong letak je semua.confirm juri bulat biji mata nak pilih...ngeh,ngeh,ngeh....

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

kali ni menang la yong...jgn risau..insyallah.. :))

shawlipop berkata...

penyertaan diterima. kalau rase nk tmbh gambar utk penyertaan pun boleh :) btw thanks join

shawlipop berkata...

boleh.. limit 5 :)

alinac lover berkata...

@shawlipopwaaa...nk tambah laaa~ hehe

alinac lover berkata...

@shawlipoptq darling~

alinac lover berkata...

@inSan leMoh sEgalo2nyohehe.doakan~

alinac lover berkata...

@PIDUT ASiShahha..oke jugak~

IntanBerlian berkata...

yong cantiknye.kompem leh menang ni.wee.. yong cantiklah mata!! hehe,

ardinihumaira berkata...

Goodluck yong!

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kan cantik yong pakai tu

.s.o.f.i.a. berkata...

sumpah cantik!!!!!!!!!!! good luck!!! =)

ecah berkata...

u deserve to win dear..gudluck..

nur husna berkata...

gud luck

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...