Rabu, 29 Jun 2011

PINKY DAY (entri untuk wanita sahaja)

eh..Tetiba pinky day..bukan nak pakai baju pink pon hari ni..hehe

bacaan untuk wanita je..tapi confirm yang x perempuan nak baca jugak kan??
tapi yong nak cerita product yang yong jual..err..takpe ke? korang nak baca tak?

yela..kira ni special review kan.pasni kalo orang tanya pasal product..yong suh je baca blog yong..senang citer..kan?

oke entri ni kita mulakan dengan product PINKY LIP.. actually entri pasal benda alah ni da buat ari tu..nak baca lagi klik sini. so kepada yang nak order masih available yer..stock terhad.. bole klik sini utk order..

oke..itu je untuk lip..yg lain xde stock..nak promote lebih-lebih..kang orang nak pulak, naya kena tunggu lama.

now go to next step..yong ada jual satu product ni..sangattttttttttttt laris..haa.sangat tu panjang sket sebab selalu sangat habis stock..product nya ialah PINK NIPPLE CREAM..


suka tak? hehe..product ni hanya bole disapu pada nipple..jangan sesekali sapu pada lips ya..mmg berkesan sangat..yang da kawen bole pakai..yang belum kawen pon bole cuba. nak tengok cerita lanjut bolek klik sini.

dulu masa keja kat spa..kalo yong promote je benda alah ni semua nak beli..excited semacam..haha..yang penting yong da cuba..sebab tu berani nak jual pada orang lain..tapi diingatkan lagi sekali..jangan sapu pada bibir ya..kang hitam yong x tanggung.yong ni dah la alergi pada bibir..bila pakai je benda pelik-pelik.mula la buruk ya amat.hitam lak tu.huhu

kalo nak pink kan bibir dan nipple dalam satu product..ni dia product nyer..yang ni baru betul..selamat untuk digunakan di bibir,ketiak,siku dan peha...nama nya PINK NIPPLE ESSENCE.


keterangan lanjut klik je sini.


semua product ni terbukti berkesan dan customer pon dok ulang beli je.so cepat la habis..kalo nak bole order dulu..sebab kalo da habis..jangan salahkan yong yer.ai x bersalah u..heheh

hari ni sibuk update blogshoppe..maka akan sedikit terabai blog kesayangan ni.
kepada yang nak join membership..sila-sila..harga untuk membership sudah tentu berbeza dan pelbagai diskaun dan tawaran menanti anda~

tata



6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

nak2!!!

*blushing* ;p

Redbloodsnow berkata...

WAHH...DH KAWEN NNTI LEH TRY :P HIKSS

Amirrah Zawani berkata...

wow..
menarik.. sy tertarik sudah..

~~su manje~~~ berkata...

uiks....dah klik ttg PINK NIPPLE ESSENCE.....alhamdulillah setakad nie lum ader jerawat lagi dulu ada 4....skrg dh tak de...
salamdari su manje buat sis

E.d.Y berkata...

i like dis entry..haha..

Rowena Chasez berkata...

blm tiba masanya nak beli nie yong.
tunggu kawen :P

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...