Rabu, 29 Jun 2011

:: ni gambar zaman dulu punya.. hikss ::

korang kalo yang da follow yong dari dulu mesti pernah tengok gambar-gambar di bawah ni...yong minat juga memasak..cuma x pakar je lagi...heheh ni antara yang yong pernah buat dulu...duluuuuuuuu oke..lawak je tengok..sangat amatur.

murtabak biskut.inti daging.teringin nak buat lg..best tau..sedap sangat..

cheese cake terawal yong pernah buat~ hehehe ala..biasa nyer la..geli hati tengok rupa petak kek ni.. :p

ni cheese cake juga..tapi ada masuk susu cane tah..lupa pulak resepi nya letak mana.simple je cake ni..sedap..elok je makan..x muak pon..buat masa raya..habis dorang ni makan..ala..nak kena cari resepi nyer la..nak wat kasi lawa sket next time..

nampaknya minat memasak semakin menggebu..hope pasni pandai masak yang lain pulak :)

4 ulasan:

Myra Jay berkata...

Myra pun nanti raya nak buat cheese cake jugak..
En suami dah dok sebut nak makan :)

mrs redzuan berkata...

suka makanan bentuk petak2 eh...=)

tiefazatie berkata...

comel je nie..hehe

Redbloodsnow berkata...

rajin nah yong ni taw. bertuah lah siapa yg jd suami yong nnti...hiksss

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...