Rabu, 20 Oktober 2010

:: Perkara yang anda perlu tahu tentang Alinac Lover ::

ya..anda perlu la tahu serba sedikit tentang owner Blog ni kan..kang nak berbual takda la mcm lari tajuk sangat..serba sedikit je nak btau~bole kan?

nama penuh yong : NURUL AIN ZULKARNAIND

nama panggilan : yong, ain, nurul, alin, diha & alinac

asal penang, currently stay in kedah but penah tinggal di beberapa negeri sekitar semenanjung malaysia.so kalo jumpa yong, dengar yong  cakap jap loghat negeri sana sini..harap jangan rasa janggal..

yong takda rantai kaki yer..yang dok berbunyi time yong jalan tu adalah bunyi sendi yong..da longgar agaknya..bila jalan je bunyik! cis

umur yong "baru" 22tahun..hehe..tapi disebabkan yong menjual barangan produk wanita dan umur tidak dipaparkan di FB dan blog.maka ramaila akak-akak kat Malaysia ni panggil yong akak..hihi.. agak-agak kalo yong letak umur, dorang mesti dorang terkejut habis!

yong semakin happy dengan keadaan/peningkatan blog yong sekarang sebab ramai join tak kira umur dan pangkat.paling best bila yong ramai kenalan dari akak-akak yang da berkahwin :) nanti leh share ilmu..ilmu apa??????? hahaha

suka kongsi ilmu kecantikan..walaupun tidak melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi(xpandai cm korang), yong akan buktikan yang bole berjaya sama seperti orang lain. amin!

setakat tu je dulu ek..ayat habis skema da ni..wakaka! actually nak highlight umur yong je sebenarnya baru 22 tahun..orang ingat yong da kawen ek?? haip! belum lagi..tunggu abg halim masuk meminang la ni..hahahha..gatai! ;p


psstt..zaman kegemilangan time masih gumuk!

12 ulasan:

bahiyahaziz ; berkata...

oh hoho...saya pon ingat akak da kawin...tetttttttt...

suzzsuzie berkata...

cantik gak time gumux tu yong...

Ckin Kembaq berkata...

ckin baru 19..hehe akak la kiranya..hehe

Amirrah Zawani berkata...

oh... nurul ain ka namanya..
kenal dgn nama alinac je.. hehe!!

Kalamhati berkata...

muda lg adik akak ni rupanya...akak bayangkan yong umo dlm 24 or 25 gitu..hehe

ardinihumaira berkata...

yong!!! 22 tahun? wow gojes betullah tau dear

p/s: ada dni ngumpat yong kat sini --->http://www.ardinihumaira.com/2010/10/yong-nak-tengok-dni-pakai-shawls.html


special post untuk pengiklanan dni tak sempat wat lagi hik3

-telordibasuh- berkata...

ooo umr yong 22..tue la tu hahhaa

SyUhAdA berkata...

ooh~

akak asal penang ek..

sme la ngan syu..

org penang jugak...

tp blaja kat KL~

azureEn berkata...

eh laa tua setahun je dari saya ;P

shidasyakirin berkata...

mana dtg nick name yg bebanyak nie..
isnin - yong, selasa - ain, rabu-alin, khamis - diha,
jumaat - alinac..
hehehee

fadhli berkata...

gumuk? xdela nmpak sgt pun :p

haszuraidah ishak berkata...

mude lagi nih..bagus, dah ade bizz..semoga sukses sokmo!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...