Ahad, 31 Oktober 2010

NEW MAKE-UP PALLETE

Make-up pallete yang ari tu da tak availabe ek.now yong nak tunjukkan yang lain pula.
more bigger..more best..aik ayat apa ni? hehe



maaf kualiti gambar x bagus..ini contoh jerk ek.buat sementara waktu.nak tunjuk dulu apa ada dalam pallete ni..ada eye-shadow, blusher, brush,foundation powder and bla2~ hehe


kalo ada yang nak tengok harga dan cara nak order bole klik sini ek..

oh lupa..make-up brush pon ada ek..18 pcs punya


klik sini untuk butiran lanjut


Nota Alinac-yong tersangat la excited nak tunggu make-up pallete ni.lgi lengkap dari yang aritu.kalo join member lagi murah oke~ jom la lawa sama-sama..haha



4 ulasan:

Afiefah Safieni berkata...

kenapa xleh tngal msg kt shout box..
=(

ardinihumaira berkata...

comeyyyynya! yong belanja dni plishh <-- tak malu. lariksssssssss ;p

SweetSyaza berkata...

sangat teruja dengan eyeshadow..ouh3!!!!

nurulsyuhaida :) berkata...

bestnyaaaaaaa tapi syu bukan selalu dok mekap sgt pun..wuwuwuwu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...