Ahad, 31 Oktober 2010

:: mari belajar loghat KELATE ::

salam semua..maaf tak dapat nak jejak korang lagi ek..bz la hari ni.ecece bz apa la yong tu..abe dia mai kedah tetiba jadi bz pulop..kih kih..esok yong jejak semual korang ek.thanks la sebab sudi komen n tgl jejak kt shoutbox~

oke..hari ni nak btau semua sekali lagi..abe halim kito mari sni..haha..so terus yong pening2 lalat sebab tah napa loghat my abe makin pekat menyebabkan pemahaman yong terhadap apa yg dia cerita semakin nipis..haish..apo kono eh jang? sebelum ni oke ja cakap BAHASA MALAYSIA dengan yong..tetiba hari ni cakap loghat kelate pekat..adoi..bila yong tanya dia..dia cakap "indahnya bahasa kita" haha

oke la..kena mula belajar loghat kelate pah ni..kang kalo g sna..takda la terkulat-kulat macam apa ja.. :)

happy juga hari ni sebab dapat makan ETOK..yong mula teringin nk makan etok sejak tengok entri dari si cantik manis dni..tapi hari ni baru dapat..tp kenapa ek rasanya pelik..? 

haa.kawan-kawan semua..hari ni last ya sapa nak order perfume..pasni maybe ada promosi lain..

kepada yang da order eyeliner cat eyes.esok yong akan contact korang..stock very limited.siapa da order yong akan kasi dahulu ya.

esok yong akan masukkan product baru dalam Alinac Shoppe tau..so tunggu la esok ek untuk tengok product apa tu..:)

amacam ngan make-up pallete yong tunjuk tadi tu ek? mahal sangat ke? ada sesiapa nak komen?


Nota Alinac-vitamin for hair pon ado..ngee

7 ulasan:

ardinihumaira berkata...

pelik cmana tu yong.. hik3... ada rasa masin2 wal rempah tak? dni sukee :D

Nsyzwni berkata...

giler la , mentang2 la abg halim org klate , suh org blaja bhs klate lak :P

annfrendly berkata...

wah yong mesti expert cakap kelate.. ann tak reti lansung..cakap tak reti. bile orang cakap pun ann tak faham..

bagusnya.. makin bertambah barang2 kat on9 shop yong.. ann doakan makin murahlah rezeki yong(",)

E.d.Y berkata...

suka etok..nyum nyum

wa kaljis berkata...

ni mesti pasal kelate menang ituari lawan negeri sembilan hihihi...

Mr feckry berkata...

kemana saja gua pergi, tetap bahasa melaka

eT berkata...

yong...kawe xpehe la loghatt kelate...huhu
pusing pale nak pehe...:p

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...