Ahad, 31 Oktober 2010

:: 25 tentang saya..( ada ke orang nak baca ni)

haha..risau+takut takde orang nak baca entri panjang2..da tu pasal diri sendiri..bajet bagus ke apa yong?

tapi takpa la..kang tak buat tak senang duduk pulak sebab rasa berhutang jerk..
anyway entri kali yong buat sebab kena tag ngn kawan kita sorang ni..Mr.Faizal.
korang p tgk blog dia..lagu layan jugak ni...waktu yong taip entri ni..lagu tu dok berulang1000X xtau brapa kali da..besh! layan jiwang..hahha (amik mood baekkk)

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note, with 25 random things, fact, habits, or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you. your cooperation is highly appreciated. haha"

oke mari kita mulakan ek~

  1. nama NURUL AIN ZULKARNAIND. (da btau da aritu kan)
  2. panggilan yong, ain, yong ain (gabungkan haha), nurul, diha (kenapa ek), alinac, alin
  3. Diha tu panggilan masa sekolah teknik.nak pekena junior suh teka nama.(padan muka korang tertipu..hahah)
  4. umu rBARU 22 tahun ya...diulang 22 tahun..nak ulang lagi??
  5. saya belum berkahwin dan akan berkahwin..tp... (tak tahu bila..haha)
  6. telah kehilangan seorang mama tapi dapat ramai mama baru..haha..ada lagi yg nak share mama dia ngn saya?
  7. start kenal abg halim saya masa belajar di Melaka..about 4 years ago.
  8. panas barang..
  9. cepat melenting..
  10. teringin nak jadi ahli lembaga pengarah sebab suka sangat mengarah orang :p
  11. minat berbisnes,tapi masa kecik nak jadi doctor..
  12. rasa macam silap amik course masa belajar dulu..tp xpernah nak nyesal pon.
  13. bahagia dengan kehidupan sekarang..
  14. seorang peniaga online secara kecil-kecilan..dan teringin nak jadi besar-besaran.
  15. sebelum ni bekerja sebagai beautician di salah satu spa di sungai petani.
  16. berharap dapat buka spa sendiri @ one stop center kat sungai petani ni.
  17. love travelling..but tak suka travel ala2 merempat (paham ke idok?)
  18. amik course architecture masa belajar dulu.
  19. bekas pelajar SMT TUNKU ABDUL RAHM,AN PUTRA PENANG ( TI PENANG)
  20. anak sulung dari 3 orang adik beradik
  21. tak pandai memasak tapi sedang cuba untuk belajar.kalo tak pandai tok x kasi kawen :p
  22. suka buat kek..tapi kerap je tak menjadi sebab suka buat resepi merapu meraban.
  23. nak maju dalam semua bidang..Dunia & Akhirat.
  24. belajar untuk menjadi lebey dewasa..paham erti kehidupan.
  25. benci orang Bodoh sombong..nak je ketuk kepala dia..
Done..banyak lagi nak taip..tapi syarat nyer 25 je kan? haha.

new style..hope pasni yong akan lebih kerap pakai macam ni..namau da seksi seksa bagai (masalahnya ko seksi ka yong? hahaha)




Nota Alinac-abg halim sampai pkol 2.30 pagi..wow! bafak awal..slalu sampai pkol 4 pg.rasanya jalan raya x jem semalam kat kelate..tu leh sampai awal...yay! nak isi masa dengan baik2 je hari ni.kah kah kah~

    11 ulasan:

    ♥yaya♥ berkata...

    nak kek yang yong wt sket :p

    Weeda berkata...

    26. yong comell..hikss~

    ardinihumaira berkata...

    27. yong baik hati! hakssss~


    -nak celen weeda miahahaha lariksssssss


    p/s: yong, tamo seksi2 tau... bahaya nanti... kat akhirat nun. ;) mari kita insaf secara berjemaah... cayam yong dan weeda. awww

    faizal berkata...

    yong,tq sudi jawab tag...
    nice imej baru yong tue..muslimah sejati gitu..thumbs up!!!

    Tomato Gurl's Life berkata...

    wow cita nk buka spa..good 1 n good luck!

    SyUhAdA berkata...

    nnti buka spa gitau yer..
    bleh bg syu msuk free..
    hehe~

    Afiefah Safieni berkata...

    lepas nih kita blejar masak sama2 yaa..
    =)

    Farah Sygs berkata...

    fkta 8 n 9 u sme x??hehe
    chantek kak yong...cumel2

    kakchik@ella berkata...

    Yong, jgn risau. akak sudi dn sgt2 nak tau tntang yong. hehe ..

    cikgu isza berkata...

    ada persamaan antara kita..
    :)

    annfrendly berkata...

    ann tengok yong macam pandai aje masak.. ann pun tak reti nak masak2 macam yong masak taw. selalu ann masak yang ringkas2 aje..
    beruntung abang halim dapat gf macam yong yang rajin ni..

    Beautilicous

    Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

    :)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...