Sabtu, 16 Oktober 2010

:: mau bibir bertukar pink dalam masa 1 minit? ::

ngee..besh tak cerita pasal kecantikan? ada yang tak suka ke??oke jom story...

kali ni nak cerita tentang lipstick @ lipbalm yang bole tukarkan warna bibir kita ke warna pink secara natural..yong da cuba macam-macam produk utk bibir yong..yang ni antara yang sesuai la..

yela.nak jual kat customer, mestilah kena cuba dulu kan..yang elok je yong jual.yang tak elok yong x jual yer. :)

yang tak elok tu mestilah da buatkan yong merana..MERANA?? kenapa ek?

seperti yang sedia maklum.kulit muka yong terutama bibir amat2 lah sensitif! peh, sensitif dengan make up la..kalo yang oke.alhamdulillah la..selamat! kalo tak oke..adoi..sian yong..malu nak kuar umah tau.sebab tu kalo nampak yong pakai mask tu sbb kes macam ni la..hehe.bajet orang tak kenal muka bila pakai mask ek.. :)

oke la. mai kita tengok picture barangan tersebut

 yang ni mcm listick la..just sapu kat bibir..nnti dia akan bertukar  la jadi pink ke red ke ikut warna darah :) cepat kesannyer :) 1 minit SIAP! hehe

yang ni pula da sold out! take time sket la..amik masa nak pinkkan bibir ni..berhari-hari ye kena tunggu..tp elok! sesuai utk yong.lebih kurang macam lip balm la..hari-hari yong pakai..ada sesiapa nak tester? meh jumpa yong yer..

ada lagi produk yang lain..next time yong show kat korang ek~



Nota Alinac-yong alergi ngn lipstick..just jenama tertentu je leh guna.Avon langsung x bole nk pakai.setiap kali pakai..bibir jadi HITAM :( malu tau!

7 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

yong..

kak ayu kan..tiap kali guna lipstik..mesti rasa kering banget...nak beli lah produk nie..nak cari mana yong?

Mr feckry berkata...

bibir gua nak pink juga

ardinihumaira berkata...

ye ke yong...
dni pengguna setia avon sejak 8 tahun lalu. sekarang jadi pengedar avon jugalah... sampai masuk golden circle :) setakat ni dni sefamily guna ALhamdulillah barangan avon tip top bagi kami hehe

d_tieah berkata...

Macam best je..
Tp aku x sk guna lipstik..
Haha..

Roxy zai berkata...

lawa laa bibir pink..skrg guna silkygirl punya..ok jgak laa=)

Kalamhati berkata...

kita serupaaa..avon langsung akak takleh pkai..akak biasa pkai lip ice je..kalu pkai lipstik bibir mesti rasa kesat n gatal je..

Lelord berkata...

akak xleh guna brgan avon...nanti berdarah, hahha lag la merah kan. selalunya pakai lip ice

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...