Sabtu, 16 Oktober 2010

:: hari ini yong belajar buat kek buah pula ::

ngeh2..syok nya..hari ni yong belajar buat kek buah pulak..kek oren kemarin sudah sold out dengan jaya nya..
hari ni xtahu la apa nasib kek tu.kalo buat je kek mesti ada terlupa nak taruk something.sungguh memalukan.hope kek buah hari ni menjadi juga.

sekarang kek dalam oven..tunggu nak masak je tuh..

pas masak bole la kuar dating..hahaha.malam ni abg halim suda mau pulang.
kejap je datang :(

oke la..tq kepada yang support yong dgn join GIVEAWAY yang yong anjurkan..korang mmg besh lah! hehe




tata

7 ulasan:

IntanBerlian berkata...

weh yong bil ko buat givaway.nampak sangat aku dah lama tak dtg sini.sorry yong best enjoy kan diri di malaysia.hehe

suzie rahman berkata...

mna kek nya yong..wah abs bg abg halim ke.

Lelord berkata...

pheeweettt gambo jgn lupe

ardinihumaira berkata...

:D buatla kek untuk dni . dni nak rasa

Ct noarizah berkata...

Errmm..kek buah...dh lama x buat skrg suka kek butter je pulak!

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

sah...nioe kira dah slim...nak tambah bentuk badan pula..

yong...mantaint kurus tau...kak nak kurus...!!!!

Nabiel berkata...

mne gambornye yong?ehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...