Ahad, 24 Oktober 2010

:: KEPUTUSAN GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER" ::

salam semua..hari ni hari paling serabut ya..nak kena fikir macam-macam..penat!
penah tak rasa stress mcm darah naik btol2 dok atas kepala..haa..cemana tu?

yong btoi2 rasa mcm nak pitam..semua nak pk dalam satu masa..huh! dah pk sudah la..nak buat dalam satu masa jugak..huaa..tolong2...!!!!!

ni nak fikir pemenang pulak..bukan lah keja senang..susah hati tau..kepada yang kurang bertuah kali ni..jangan kecil hati..next time ada lg..hadiah lain la pula ya...

so..pemenang nya kali ini ada dua orang..tetiba cam nak bagi pada dua orang..haha..
maka terimalah!! jeng jeng jeng..hehe

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: KEPUTUSAN GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER" ::

yang bertuah itu ialah


 tahniah..anda bertuah..bru hilang sedikit stress yong..tp masih rasa nak pitam..entri disiapkan secepat mungkin..huhu.nk rehat la pasni :(

kepada yang bertuah ni..sila la add yong di facebook dan tinggalkan nama penuh, address dan no phone ya :)

hadiah akan menyusul tak lama lagi~



thanks semua yang join..anda terhebat~

19 ulasan:

cikanna berkata...

tahniah pada yang menang

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

wah...
wah...wah./...



sungguh ker.......hoorey....hoorey....
melompat2 sungguh kak ayu nie...

suka yang amat..

terima kasih yong...
terima kasih kepada semua peserta..

sebak nie...
sangat terharu..

terima kasih sekali lagi..syukur kepada `DIA`

ainzuryn berkata...

tahniah pada kak ayu dan angah...takpe len kali sy cuba lagi

Lelord berkata...

congrats

cikgu isza berkata...

harap ada giveaway lagi..

ekinashikin berkata...

tahniah!tahniah..boleh la berslim ye..

Tanpa Nama berkata...

pidut ni..bukan alien ye..on9 pkai hp so mls nk login..
anyway tahniah kat pemenang..
kesian lak kat tuan punya blog..asyk skt kpla n tensen..
org cakap men game bole hlgkn tensen..jom men game..hehehe(joking)
anyway,selamat melawan ketensenan :)

tiefazatie berkata...

tahniah2!hihi

ardinihumaira berkata...

tahniah semua! semoga yong cepat sembuh ya ;)

haszuraidah ishak berkata...

tahniahh buat yang bertuah..amboi angah, bestla kamo..hihi..

smoga kulit yong dah ok..muka me pon skang ni bnyk jerawaw..hoho..

ProfHariz berkata...

Congratulations

Alessandro berkata...

Wah...tahniah pada para pemenang bertuah..he..he..^__^

NARDtheNERD berkata...

tahniah kepada pemenang...=))

SyUhAdA berkata...

thniah kpd pmenang~!

Rowena Chasez berkata...

alaaa...
wena kalah..
wuwuuu~

annfrendly berkata...

wah.. tahniah buat pemenang.. selamat berslim..slim ye... bestnyaaaa..

Ilhamny.com berkata...

huhuhu..xmenang...nangissss....huaaaaaa

AngahSayang2314 berkata...

wah....best..best... terima kasih banyak2 yong tak sangka lak angah suka2 jer joint tetiba menang lak hehehe.. best2 seronoknyerrrrrrrr...

terima kasih tak tarhingga........
muaahhhh

Nisa berkata...

tak menang lagi...

hu...hu....

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...