Ahad, 24 Oktober 2010

:: Nak RESET blog bole ka?? ::

salam semua..kepada yang berpengetahuan tinggi dalam dunia blog ni..bole tak bantu yong?
bole ke kalo kita nak reset smula blog kita? nak bagi dia jadi mcm mula-mula dulu?

kalo ada yang dapat bantu..pliss ya tlg..yong da tension ++++ da ni

semoga ada yang dapat membantu yong.........

















.................sebelum yong jadi GILA!



 nak nangis!


6 ulasan:

Alessandro berkata...

Nak reset macamana ya? Banyak cara nak reset..tapi nanti hantar email ya..supaya saya boleh tolong mana yang patut..^__^

Alessandro berkata...

Sebab panjang kalau nak terangkan disini..he..he..

ello berkata...

erk.. elfa xde r terer ngat tp kan..

kalo yong tukar template background ni, automatik perhiasan2 mcm fb badge, chatbox dan sebagainya akan xde..

yg tinggal hanya post2 yg dlu jek

mcm kna reset..

ardinihumaira berkata...

reset apa tu yong... reset templete ke.. huhu

ardinihumaira berkata...

tak sure la yong... kalau yong ada backup templet sebelum ni boleh uploadkan aje. tapi kalau tak de backup dni tak reti. sobss sobsss... dni buta IT sket yong. lagi syahdu tau huhu

annfrendly berkata...

alahai.. yong.. jangan stress.. nanti sakit pulak... ann kalau godek2 blog boleh.. tapi kalau dah bertukar ke domain ann tak pasti boleh godek2 ke tak.. hopefully ade yang sudi tolong yong dengan ikhlas.. nakmo sedih2 taw..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...