Isnin, 25 Oktober 2010

:: jom putihkan badan ::

hari ni jom cerita tentang kecantikan pulak oke?
selain scrub/lulur body u all tu...mask pon macam best juga utk badan ni ha.selalu dok mask muka..penah tak mask badan? kalo xpernah meh jumpa yong..hahhaa

so hari ni yong nak tunjuk product untuk memutihkan badan..perNah dengar tak Body Bleaching? ni ha product nya..jenama MISTINE :)

tapi kalo buat treatment kt spa we all x da la guna product ni..product ni yong jual untuk memudahkan pelanggan..x perlu datang spa sbb nak putihkan kulit tu.just sapu kat seluruh body..then biar..pastu bilas..mudah kan? lepas tu tgk la..haa.bulu roma pon tukar warna perang.

yong penah cuba jenama lain..tapi gatal-gatal la. tah tahan.. tapi mmg cerah la kulit nya pas kena bleach.. kalo ada yang berminat..sila roger2 ai ek..hehe

ada tiga kotak je lagi~ xsgka..promote hari ni laris pulak~




Nota Alinac-muka nampak macam ada masalah tak? TIDAK kan?

7 ulasan:

ainzuryn berkata...

harganyer brape? akak minat gak..

ainzuryn berkata...

akak dah link ke fb akak..

mia berkata...

hehe..nice info dear..suka sgt bab ksihatan badan ni..tq 4 sharing dis info

ardinihumaira berkata...

wow bestnya kalo dapat yang ni :D

SyUhAdA berkata...

besnye..
leh putihkan bdn..~

suzie rahman berkata...

wah nk juga putih..brp tu yong? ehem3

ello berkata...

a'ah yong.. satu brape???

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...