Selasa, 26 Oktober 2010

:: cerita hari ini.. yong x puas hati ::

lalala..hari ni banyak lega..kurang stress ye tuan-tuan dan puan-puan semua.best hari ni..
sebelum tengahari tadi yong keluar untuk selesaikan kerja-kerja luar.yong ada masalah dengan device HSBC bank yong tu..so kalo bende tu rosak maka yong tak dapat la nak transfer duit guna online..masalah da lama berlaku.tapi hari ini baru dapat selesaikan..

masuk bank hari ni tak ramai orang pon.so terkial-kial la tunggu sesekor sesorang..da dapat turn yong..yong kena la p jumpa customer servie..seorang perempuan pangkat kakak la :) sementara tunggu dia buat keja untuk selesaikan masalah yong tu.sempat la dia interview yong..hehe..dia tanya yong keja apa..yong cakap dulu keja spa..now keje kat umah jerk..akak tu pelik..dia tanya lagi..keje kat umah keje apa? yong cakap saya buat bisnes online ja..

jeng..jeng..jeng..jangan tanya lagi kak.kalo akak tanya mesti akak nak punya..hahah.(cakap dalam hati je ni) 

dan akhirnya yong pon terangkan apa kerja yang yong buat..maka last tu,dia nak contact nombor yong..haha..tu la..aku da kata jangan tanya..:p 

yong pantang orang tanya..mula la promote habis2an yer..suka btol yong..akak tu tanya produk apa yang yong pakai untuk muka..lalala..malas nak cakap lebih-lebih..yong suh dia tengok blog je x pon usha FB..banyak produk ada..kalo nak..just call nanti yong akan p hantar :)

hari ni kebetulan yong mekap simple ja..no eyeliner cat eyes..no maskara..no red lipstick..just simple..
tu pon orang cakap lawa..kahkahkah.xpe kak..kalo akak tipu pon yong percaya..sekurang-kurangnya hilang sket stress ni haa..

then da kuar bank..pegi bayar bil air.pastu g bank Islam pulak..pastu yong p DIGI center untuk tanya pasal Berry yong yang rosak tu..dorg ckp suh yong p penang pulak nanti.kalo dorg xdpt nak repair Berry yong..yong akan dapat yang baru..hahha..suka dengar..hope akan dapat yang baru..i need new Berry..punya lama tunggu..x sabar oke..macam nak pg esok je Penang..rindu Berry yong..rindu sangat!!!!

oke sudah bab happy..hari ni disebabkan yong promote product body bleaching pagi tadi..maka sambutan agak menggalakan..tetiba ramai inbox nak order..huhu.alhamdulillah..

dah banyak order..maka kena la p poslaju lagi kan.sebab nak pos barang..macam biasa..yong x nak masuk poslaju tu..yong suh adik sepupu yong..tapi! tetiba..akak lain yang jaga kaunter tu..dia bole pulak suh adik sepupu yong panggil yong masuk dalam.sbb dia nak tanya apa benda yang yong nak pos!

pergh! geram nyaaaa... dah la tak nak masuk.tetiba kena masuk.maka nampak la SI MAMAT KAUNTER tu..ecece.macam biasa..buat-buat tak kenal sudah..kahkahkah~

jangan malam kang dia msg ai lagi sudah..i xsuka tau.mencik!


oke la..penat da taip..esok nak promote apa lagi ek? tunggu :)


5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni pon heran apepasal skang orang pejabat pos suka paksa kita jawab benda apa yang kita pos. kadang2 dni rasa geram juga. adasiap kasi ayat 'yeke... ke barang lain?' ciskek tol huhu

cikgu isza berkata...

muka akak sekarang berheragat.. whitehead/blackkhead jangan cerita..
takkan nak buat facial tiap2 minggu..

gara2 hormon mengandunglah ni..

PIDUT ASiS berkata...

mak aih..tak kan orang kat pejabat pos tu call??seram kot..hahaha

E.d.Y berkata...

amboi..berscandal di pejabat pos yer..huhu

AngahSayang2314 berkata...

apa lah yg di pandang kat atas tue

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...