Rabu, 13 Oktober 2010

:: Eyeliner make your eyes look like a cat..not an Alien! ::


look at my eyes..haa..yong da pandai pakai eyeliner yu! wakaka...
orang lain da pandai lama da..yong baru pndai pakai semalam..cis!
cemana nak ajar make up kat orang lain ni ek? bajet cm pandai je...hahha

actually, this entri mmg khas utk my friend..nama dia maharani.. beliau mmg da pakar da pakai eyeliner ni..asal nampak eyeliner je yong tingat dia..haish! cemana tu..so yong tekad nak bagi pandai juga pakai eyeliner ala-ala mata kucing tu..and nak tunjuk kat beliau..yay! i da pandai ni..bagus x? hehehe..

miss maharani ada juga buat tutorial cemana nak pakai eyeliner..nak tgk? klik sini..


oke..semua kena usaha je..mesti bole buat yer..yang penting..bukan Aliens yang ajar..wakaka..sungguh WTH huh!






nota Alinac- yong ada juga jual eyeliner..tp x reti pakai..x ptot la kan? skg da reti..so mari-mari beli.. :)

22 ulasan:

Nour Eyza berkata...

saya dh pandai pakai eyeliner kucing ni dri dulu tp pergi kls x pki sbb segan..
mcm xcited nk pergi party je klu pki cm tu nk g klz..hehe

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe mula pakai rumate ajar..heheh..mula2 takot gak..

ardinihumaira berkata...

comellah yong! :D

Mamma berkata...

mamma x pandai..
mesti xjd pastu comot2 bekas lap..
benci3

Roxy zai berkata...

dear..u pakai eyeliner ape eh?? i pakai mac..nk usha2 eyeliner lain plak;p

farra8979 berkata...

me x pandai pakai cam kucing ni.. T_T
tp, cantik yong pakai...

PIDUT ASiS berkata...

pidut nak pakai,tapi tak reti..hehehe..n pidut bukan alien..XD

Post Terhangat...

Kamu Boleh Mandi Arak..

Redbloodsnow berkata...

Pssttt..klo nk taw. eyeliner ibarat nyawa zie taw. klo xde eyeliner, xde semangat nk kuar umah...wakakakaka :D

kak ina kl berkata...

dari dulu sampai skrg tak reti nak guna benda ni..sabar ajerlah

Sophia Rani berkata...

wahhhh... kamu da pandai pakai eyeliner laa.. comel comel comel tau.. hehehe.. thanks sebab ingat i.. hehe.. terharu.. ;)) keep wear eyeliner ok dear.. ;)

nys. berkata...

good alinac! br jd geng! mata sama :D

alinac lover berkata...

@Nour Eyzatp mmg besh kan pakai mcm tu..rasa cm apa je..hehe

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinskg da oke ek?

alinac lover berkata...

@ardinihumairahaha.tq syg~

alinac lover berkata...

@Mammakena try lg..mst menjadi..yong pon cuba byk kali.byk bulan.haha~

alinac lover berkata...

@Roxy zainnti i tunjuk ek~

alinac lover berkata...

@farra8979ololo..tq dear..~

alinac lover berkata...

@PIDUT ASiSolo..pidut xyah pakai.org jepun x tgk pon~

alinac lover berkata...

@Redbloodsnowala..yong pon nk wt gitu la

alinac lover berkata...

@kak ina klhehe..xpe bole cuba lagi kak~

alinac lover berkata...

@Sophia Rania.a.mesti la ingt..sifu ni..hehe

alinac lover berkata...

@nys.yeah! tq2..sbb ang reti..aku pon kena bg reti jugak!! yahooooo!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...