Rabu, 29 Oktober 2014

MOGA IMPIANKU JADI KENYATAAN

Teringat my wish list 2012 nak beli kereta Honda. tak ku capai lagi. InsyaAllah this year merasa la kot nak pakai Honda.




Honda City yang baru.

Teringat long time ago ada tulis entri nak beli kereta baru. Sadis betul after 2 year baru nak realisasikan impian ku itu. tapi takpa la kan. Janji kita usaha ke arah itu. betul tak?

mana tahu ada rezeki lebih boleh ada aset yang lain pula. kita sama-sama doakan ya :)




2 ulasan:

Abang Bear berkata...

amin... doa banyak2 letak gambar kat tempat kerja... errrr ni dah dapat ke belum sekarang ni?

Alinac Lover berkata...

Dah dapat Alhamdulillah

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...