Khamis, 28 Februari 2013

MOOD PARIS DAN LONDON. EXCITED!


Salam semua.. alhamdulillah tarikh untuk my first trip for this year dah ditetapkan.. confirm 8 march 2013 yong and team akan terbang ke Kota London dan Paris.. so selama 8 hari akan berada di negara Eropah. Yong dah makin excited nak cipta memory baru disana.. nak tengok keindahan alam ciptaan Allah yang maha luas :) nak shopping handbag, brooch Chanel dan perfume.. OMG! tak sabar betul ni u ols!

Actually this is my first time nak ke Europe. Tak pernah termimpi pun nak kesana, tambah pula secara percuma macam trip kali ni.. paling menarikssss nak shopping di butik-butik mewah di sana.. Ya Allah.. terima kasih atas perasaan dan peluang ini.. yong cuba amik peluang ni sebaik mungkin.. insyaAllah yong juga akan cuba share peluang baik ini dengan kawan-kawan lain juga.. tak salah sebar perkara baik kan??? :)






banyak lagi tempat yang bakal kami lawati.. takpe dah balik dari sana nanti yong share about my trip ye.. u ols yang ada kat paris tu nanti bole la jumpa ye.. bole kenal-kenal di sana :) 

my second trip in this year is Shanghai. In sha Allah we will go in June, 2013 for 5 days & 3 night.All accommodation & food will be provided. Only prepare your self & we gonna have so much fun in Shanghai!!


Just Book Your Appointment NOW. And yong will show you how to get this FREE Trip & the shopping money!


phone : 013-7049413
email : alinacshoppe@gmail.com

1 ulasan:

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...