Sabtu, 4 Ogos 2012

GALA Dinner, Hilton Hotel GuangZhou

maaf sebab lambat update tentang percutian percuma yong di guangzhou hari tu..oke today yong nak update tentang GALA Dinner yang yong hadiri di Hilton Hotel Guangzhou :) actually malam ni yong ada majlis berbuka puasa bersama Team Beautilicous Utara, maka mood makan-makan sudah datang..harus ler update entri ni :)

tiga wanita power! mereka ialah mentor yong
dari kiri Hanis Haizi, Shaliza Aziz dan Sha Khalid..thanks diatas segala tunjuk ajar yang diberi

sangat happy dapat hadir ke majlis ni..bangga sangat berada di antara beratus hadirin yang menjadi pemenang melancong ke luar negara.. masa ni meja kosong lagi.beberapa minit kemudian meja ni jadi FULL sangat dengan makanan yang sangat menyelerakan :)


my mentor menjadi speaker pada malam tersebut.


see..muka excited habis





lelaki pon tak kurang hebatnya..dalam biz ni..takda yang mustahil..suami-suami turut beri sokongon hebat utk isteri mereka.

cool kan gambar ni?




next trip ke London & Paris pula. best nya kan? nak pakai dress cemana ler pula di sana nanti..  nantikan entri hari ketiga di Guangzhou yer

GUANGZHOU TRIP | DAY 1



1 ulasan:

SyUhAdA berkata...

cntiknye yong..slmt berbuka posa nnti.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...