Isnin, 6 Ogos 2012

CROCS | sandal terbaru yong


salam semua :) today yong share info tentang sandal terbaru yong..yong beli di  CROCS Mid Valley sehari sebelum yong terbang ke guangzhou bulan July lepas..masa nak ke Vietnam pon ada beli sandal tapi bukan CROCS ler u ols..cuma crocodile je hehe..maknanya setiap kali nak terbang jauh kena beli sandal baru la ye..baru laju je berlari untuk shopping

so untuk trip kali ni yong pilih sandal ni.. berwara hitam biru..sangat selesa u ols! rasa macam dok berjalan atas karpet je..sedap je jalan.actually, this is my first time beli sandal brand ni..ye la..my team pakai brand yang sama..kang tak pakai sama..haruslah rasa peliks disitu kannn  :p

CROCS TONE™ JULIA FLAT (BLACK/AEGEAN BLUE), nama sandal yong ni haa..comel je namanya kan? u ols harus try tau! berbaloi-baloi





taraaaa! see.. semua pakai crocs..kang yong je crocodile kat situ..mesti xleh nak snap sekali kan? hehe..   teka mana kaki yong? 

so u ols..jika berminat nak beli sandal crocs macam yong..bole le ke store crocs yang berdekatan..klik sini untuk ke dapatkan alamat crocs yang berhampiran dengan u ols --> STORE LOCATER

Kalo nak beli di Crocs Mid Valley Megamall: 

Address:
G-013A, Ground Floor, Mid Valley Megamall, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur.
Tel: 603-2287 6802

jom tengok tawaran istimewa Crocs disini mana tahu bole buat kasut raya ke kan? 





2 ulasan:

Alin Marlini berkata...

selesa pakai crocs ni

SyUhAdA berkata...

crocs ori? wooww..agak mahal laa..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...