Selasa, 24 Julai 2012

Business Meeting with my team | 1 Ramadhan

Peristiwa yang berlaku pada 1 Ramadhan lepas.. baru je berlaku.. hehe.. ni semua biz partner yong..semangat betul mereka..bulan puasa bukan penghalang untuk mereka datang dari jauh untuk ambil ilmu dari yong.. alhamdulillah.. bakal usahawan hebat ni kan? 


1 Ramadhan juga kami sama-sama dapat lihat kereta baru leader kami.. kereta raya ni.. next raya kereta kami pula akan muncul..yong memang mengidamsss nak pakai BMW jugak u ols.. baru nampak biz women berjaya ye dak? baru-baru ni yong dah p test drive BMW..sangat teruja la u ols!


dah habis discussion wajib la sessi ambil gambar kan? see..semangat harimau terpancar dalam muka mereka..paling jelas muka yong la kan? haha mak rimah ni tau u ols.. next entri kita tengok muka excited yong drive BMW ye.. nantikan....

1 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

cantiknye kereta :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...