Isnin, 23 Julai 2012

Bertemu rakan blogger | Siapakah??

taraaaa! yong perkenalkan kawan yong..MIRA namanya.. hehehe actually dah ramai yang kenal kot kan? takpe..yong kenalkan lagi sekali ke.. rakan blogger kita sorang ni kecil molek je orang nyer.. manissss dipandang.. dah lama nak bertemu tapi masa asyik menyemburui kami tau.. atlast dapat jugak jumpa..tu pon sehari sebelum yong nak bertolak ke KL baru-baru ni.. alhamdulillah..happy sangat tau!


gambar di ambil di sebuah restoren makanan segera..  hehehe.. 

hope pasni dapat lagi berjumpa dengan Mira ye..banyak lagi kita nak story mory..hari tu sempat jumpa kejap je :) sebelum terlupa.. Mira ada promosi Avon sekarang ni..jom shopping! ---> promosi

2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

suka tgk Yong. sambil kerja sambil bersantai sini sana.

SyUhAdA berkata...

ala,jelesnye..nak jumpa ngn yong jgk..ngn MJ pon tringin nk jumpa gak..hehe..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...