Selasa, 26 Jun 2012

Wajah minggu lepas

Salam semua.. sihat ke? today ada sedikit entri nak buat..ye la..dari takda update langsung kan? opcos ada yang rindu hehe oke.. so today yong nak tunjuk kat u ols beberapa gambar yong sepanjang minggu lepas.. waa hari-hari amik gambar ko! so nanti tua dapat tengok la balik gambar masa muda..ye dak?

yong baru je balik dr kl-seremban pagi semalam..p dua hari je ponnn..nak update blog ponn x sempat..sibuk kerja masa hehe :p alasan munasabah x?

ni gambar pagi semalam..spek tu adik yong kasi pinjam walaupon yong taknak..hahaha oke la yong pakai kejap untuk amik gambar.. oke x? hello kitty girl :p

gambar ni masa try eyeliner baru.. hambik ko! booolat mata tu haa eyeliner yang yong pakai ialah kajal eyeliner from miss rose

yang ni eyeliner from etude house! love it!

konon macam ayu la kan..senyum tak nampak gigi haha

mood oren.. hari apa tah ni..lupa dah mak

taraaa! saja nak tunjuk scaft baru kawan kasik.. comel gak kan? ok esok nak pakai scaft ni lagi bole? hehe

masa ni tengah tunggu client sampai.. sempat lagi snap gambar..skali pas present bole jual lens skali tak? sebab tu hari-hari tukar lens.. 2in1 punya biz. haha

oke.. raya dah tak lama lagi kan? u ols nak tempah ke baju raya? yong dah tempah 4 pasanag..yay! nak raya sakan.. baju opcos ada 4 color jugak..so lens harus seia sekata.. u ols jika nak order lens jugak bole jamu mata disini ye.. serendah rm20 dah bole dapat.. let's check it out!~~> lens serendah rm20! promosi raya!

3 ulasan:

RealNS berkata...

hewww ~ 4 pasang ? hebat . heeh . wani 2 pasang je . m bese

Nafisa81 berkata...

bujang2 dulu suka pakai CL..dah beranak pinak rasa owwhhh susahnya...

widiea azira berkata...

cantik la mata sbb mata awk dh bulat, kalo sy pakai iliner ape pn mata dh mmg sepet. .

btw sy dh folow awk

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...