Khamis, 21 Jun 2012

Hot N Roll | Queensbay Mall

yong tak tahu apa yang merasuk yong sekarang ni..asyik gilakan CHEESE aja haha..  pastu dah jatuh cinta dengan Hot & Roll ni..sejak makan Crispy Crunchy Peanut ni..terus ngidam Paratha Chicken Cheese pulak..adeh! sedappp..cheese banyak gilerss u ols! tak rugi beli.. hehe


mula-mula yong beli ni di Giant Senawang..pastu dah balik utara baru terkial-kial goggle kat mana lagi ada jual makanan ni..mujur di penang ada..so masa p penang hari tu..yong beli la jugak makanan ni..walaupon baru pas makan KFC.. dah beli ni makan lagi la jawab nya haha


see...muka bahagia jerk dapat makan..bli di Queensbay Mall, Penang..erm, nanti nak p tesco beli paratha lah..pastu beli cheese..buat sendiri kat rumah haha jimat kos and makan lah ko hari-hari yonnnngggg! :p


4 ulasan:

Nyamuk Terbang berkata...

ala nmpk cm sedap..nk g cri kt QB gak lah

Cik Ecah berkata...

yong tunjuk ni tetiber ngidammm ;)

kakchik@ella berkata...

Eh. Muka Yong dh makin kecik. keja kuat eh? wahhhhh .. boleh mintak 'angpow' raya nanti. hehehe.

SyUhAdA berkata...

xpenah try lg nie.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...