Selasa, 12 Jun 2012

Sebulan berapa kali anda buat rawatan muka?

kelmarin yong berkesempatan buat rawatan muka..omputih kata facial hehe..dah lama tak p..muka dah berkerutu tau.. segala whitehead/blackhead semua ada.. euuw! nak mekap tebal pon mak x sanggup nyah! tak cantik :p so sejak dah balik kedah ni..yong nak luangkan juga masa untuk buat treatment.. maka, yong terus amik pakej 4x treatment..puas hati haku! ada 3x treatment nak buat pasni..so bila ada masa atau stress keje ke terus p buat facial la..buat kat spa haruslah tido kan..tenang fikiran :)


see? muka berseri-seri tak? muka tanpa mekap after facial mesti la cantik ye dak? hehe i like! masa ni yong bersama biz partner yong.. pijat nama nya.. sambil jumpa tu harus la borak utk pasang strategy fo london-paris kan? free je..sapa yang tak nak amik peluang? yong ofcos say NAK!


tu nampak gambar candid! haha semangat yong dok terangkan kat pijat.. :p


after jumpa pijat yong berdesup jumpa my another biz partner..fatin nama nya..muda belia lagi ni tau..dah bersemnagat buat biz ni..bukan susah pon.. just guna Fb and blog jerk.. gunakan kemudahan internet sehabis baik.. cemana nak mula? oke xpe..roger je yong..nanti yong akan share tips dengan u ols oke?

moral nya disini..sebelum jumpa biz partner, muka haruslah sedap mata memandang :) kalo jumpa cust lagi la..kasi CUN sket.. confirm jadik! hehe pasni yong nak teruskan treatment kali kedua..sapa dok SP nak buat facial dengan yong? jom follow oke..buat facial secara berjemaah..baru syiokkkkk!

3 ulasan:

Nyamuk Terbang berkata...

xpnh buat lngsung..serius...hehe

SyUhAdA berkata...

xpenah wat facial..tringin gak nk wat..mai la penang yong..wat sesame..hehe

Ardini Humaira berkata...

dni lama dah tak wat facial. sobss :'( sbb preggy.. nak baring tempat facial tu susah ada 'tekanan' kat perut

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...