Khamis, 28 Jun 2012

Hadiah Hari Lahir | terima kasih kak lin

taraaa! pagi-pagi nak tunjuk hadiah :) happy tau.. hadiah ni yong dapat dari seorang biz partner yong di kl iaitu kak lin,, hadiah sempena besday yong yang ke 24 tahun! dah tuaaaa ahaks! :)


cantik kan? ada dua gelas cawan.. katanya satu untuk yong dan satu untuk abe halim! waaa so sweet hehehe
dah tua macam ni ada jugak yang sudi kasi present..happy melampau la yong! senyih aja bila dapat hadiah..itu tandanya orang masih ingat dan sayang pada kita kan?

untung bila kita sentiasa berbuat baik dengan kawan-kawan.. kan? u ols tahun ni dapat hadiah banyak tak time besday??

4 ulasan:

bada berkata...

happy birthday...bestnye dpt adiah... :)

SyUhAdA berkata...

ooh..besday yong ke?ble? hepi belated besday yong..

Kira Kekuri berkata...

happy befday kak..kalau sya tahun nih belum. tahun lepas ada. :D

Ardini Humaira berkata...

wahhh murah rezeki yong :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...