Rabu, 20 Jun 2012

Etude House | Drawing Show Creamy Eyeliner

taraaaa! my new eyeliner in this month.. first one belum tunjuk terus show kat u ols yang ni pulak kan..heheh anyway, my first eyeliner ialah kajal eyeliner.. tahu x cemana rupa eyeliner tu? haa nanti yong tunjuk kan..kali ni excited tunjuk yang ni dulu sebab eyeliner ni dah lama carik tau..at last jumpa jugakk fuh! best tau! besttttt! yong beli di queensbay mall, penang.


ni la eyeliner tu.. ada free gift bb cream tester..jadi lah..siyes best! hehe bb cream the face shop hari tu beli pon tak habis lagi..but today dah sampai foundation baru pulaks..haha puas hatiku! beli je kerja nya.. buat stok xpe kan? :p



ni muka happy sebab pakai eyeliner baru.. mata tu nak mekap ala-ala cat eyes gitu noks! oke dak? oke la tu kan.. next entri i'll show u my another collection oke.. sapa pernah pakai eyeliner ni? atau ada lagi eyeliner yang lagi best? sila share pleaseeeeee :P

1 ulasan:

SyUhAdA berkata...

jrg guna eyeliner..hehe..cute la yong..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...