Khamis, 7 Jun 2012

Discussion with beautiful women :) sambil makan sedapss!



salam semua! bz ke? yong today cool jerk..tak berapa busy sangat.. :) tenang hatiku hehe.. semalam jadual yong agak ketat..dari tengahari sampai malam berada di penang untuk discussion dengan rakan kongsi disana..


salah seorang my partner..ain namanya. sama nama dengan yong hehe :) kami jumpa di giant bayan baru..u ols nak tahu kenapa yong suka sangat datang ke giant disini?? ini semua kerana YONG TAU FOO! gambar bole dilihat di bawah ni


taraaa! sup tomyam! serius sedap! tak tau la apa dalam kandungan ni tapi sekali makan yong balik sure teringat punya haha..so destinasi kalo penang haruslah ke giang bayan baru.. u ols yang x pernah rasa lagi bole la cuba next time oke?




selain ain, kak kema dan kak wani juga sebahagian daripada rakan kongsi di area utara ni :) see.. dulu yong buat biz sorang-sorang je kan? now biz yong makin berkembang bersama-sama rakan kongsi yang sangat komited dengan biz..syukur alhamdulillah..


ni gambar apa pulak?? yeaa! ni roti ye..dari subway..dah lama yong x makan subway ni..macam tak percaya yong dapat habiskan roti ni..sedap pulak tu.. selalunya yong makan roti x habis..tambah pulak roti rupa macam ni..kikiki.. ini dinner yong semalam..dinner bersama seorang partner jugak..mieza namanya.. so after discussion yong balik ke rumah dengan perut yang penuh.. asyik makan je.. kenyang sudaaaa :) 

satu hari yang sangat terisi.. hari u ols cemana pulak? best tak?

4 ulasan:

yana lyana berkata...

bestnye dating ngan kwn2..mkn pun sedap.. :)

SyUhAdA berkata...

besnye..mkn2 smbil berbisnes..

niDa berkata...

waaahhh yong... kita pun baru nak wat bisnes... tengah terkedek kedek je ni..... harap dapat kuatkan semangat nk wat biz ni.... nk jadi mcm yong lah...

kakchik@ella berkata...

KC hepi tengok Yong hepi.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...