Khamis, 12 April 2012

Reward my self | Etude House

haish..nampak je kedai Etude House kalo tak beli agak tidak sah haha..pantang tengok je sure nak beli..so hasil rembatan 10 minit.. ini yang yong dapat

'

mask tangan

blusher

lip gloss

bb cream pulak yong beli di THE FACE SHOP..nak KOREA aja haha..bole la kan? amik mood nak ke KOREA..tingin tau :p

yong suka dengan kosmetik dari Etude House ni tau sebab sangat sesuai dengan muka yong..lipstik or lipgloss nyer pulak best.. yong pakai pon x alergi.tak macam lipstik dari..pakai sekali je terus buruk bibir i tau :p so u ols~ nak shopping kat Etude house bole ajak yong oke.. kita shopping berjemaah~

ni untuk entri yang lepas..my make-up collection.. Etude House :)


1 ulasan:

mOoN berkata...

harga ok tak? teringin nak singgah booth etude house ni.. hehe..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...