Jumaat, 30 Mac 2012

yong di port dickson

salam semua.. apa khabar? dah lunch ke belum..yong di port dickson ni bersama seorang rakan kongsi yong..kami datang ke sini untuk jumpa cust..nak pakai pb jgk.. sama macam kami :-) best kan?


ni kali ketiga yong datang ke pd. jalan disini masih belum mahir..tapi bole la.. xde la sesat pon hehe.now we ols kat kedai makan..ada order tomyam, telur bistik,daging masak merah, air laici dan air limau.. tak sabar nak makan.dari pagi tak makan tau..actually kami ke seremban dulu tadi untuk hantar tempahan apam polkadot dari cust di negeri sembilan.macam tak percaya yong yang buat semua ni..seriusly full masa yang yong gunakan. takda la buat kerja yang tak berfaedahkan?


next station japg? we'll be at shah alam.ehem. jom jumpa yukkkkk..


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 ulasan:

SyUhAdA berkata...

syu x penah gi pd lg..besnye yong..mai la kat cheras yong..hehe

salmia saidin berkata...

drive safely dear! :)

delarocha berkata...

best nye..berjalan merata rata... huhu


ps: boleh tolong 'like' sesuatu ? :-)

Zie Madini berkata...

lama zie tak terjah blog yong. sekali tgk...semakin cantik sey yong. wewiitt

Leman BBQ berkata...

Klu datang pd lagi try la leman BBQ.. Check out http://lemanbbq.blogspot.com

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...