Jumaat, 30 Mac 2012

Day 2 : MY BIZNES TRIP TO SAIGON CITY | VIETNAM! Tema Biru pulak!

sambungan entri FOC trip ke Vietnam~ entri DAY 1 bole baca disini.. hari kedua kami ke water puppet show..best jugakk..wayang kulit dalam air.. menakjubkan :) tak pernah tengok sebelum ni.. then shopping! hehe wajib tu.. pergi travel keje shopping je memanjang.. best kan? tengahari kami lunch di hotel.makanan oke je..masih 5 star!

makan semeja..

sengih jee hehe..muka happy

menu yang kami makan..banyak jugakkan?

tour guide kami yang awesome..service baik punya

after lunch? sambung shopping lagi yukkk!

banyak barang..rambang mata

ada beg, kasut

kain murah-murah semua nya

cantik kan?

glam gitew!

banyak motor kat sini.. tapi nak bawak motor lawan arus pun xpe..xde yang berlanggar pon

juara shopping haha!

kami semua beli topi vietnam ni untuk pakai time dinner nanti

depan Saigon Sguare

malam kami makan disini

lupa nak amik time sebelum makan.. tapi habis pon jadilah..makanan semua sedap.. best sangat! 

then aktiviti selepas itu ialah balik ke hotel letak barang shopping, rest kejap then kuar untuk body massage! wehuuuu best btol tau.. sedap je lepas diurut.. macam nak je pergi lagi

bersambung................

2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

tk sabar KC nak pegi bln 5 ni. Tp KC tk ambek tour guide. jalan sendiri2. Ala-ala adventure giteww. hehehe.

Katak Gomok Sulie berkata...

hihii....saya rasa nk pg saigon lagie jek....mmg best borong kat saner...heheheee...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...