Isnin, 13 Februari 2012

our PINK team! mode Harimau Guangzhou ON!

beberapa hari yong di KL..yong buat banyak kerja..appointment, meeting, attend class and macam-macam (shopping tu termasuk sekali lah) haha..so baju rembatan hasil shopping ritu yong akan buat entri lain ek.. today nak tunjuk gambar masa di kelas sabtu dan ahad ;)

sebahagian team kami from utara dan selatan

with our sifu sha khalid

muka hepi sebab semua dapat BONUS besarrrrrrrr punya

class ahad..

meriah! suka this color..   



"BUAT BETUL-BETUL, BETUL-BETUL BUAT
BUAT SAMPAI JADI, BARU PUAS HATI!!"


Now trip ke Guangzhou is ON!!

yong dah tak sabar untuk ke 2nd trip ni..padahal 1st trip pon belum terbang :) 
u ols pon bole oke?


0137049413
CALL ME.
I will guide u ALL the WAY

tata!

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Yong, KC arini pakai PB. Hihihi.

SyUhAdA berkata...

besnye tgk yong..

Cik FaRiZaM berkata...

wow congrate,

Ardini Humaira berkata...

bestnye yong dapat g sana :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...