Khamis, 16 Februari 2012

dalam kesibukan tugas..yong masih terima order untuk apam polkadot



salam u ols! lamanyer x blogwalking..huu sadis rasanyer. sedih sebab x dpt nak melawat blog u ols yg lain..



semalam yong ada buat order untuk apam polkadot n ladybird. actually kalo diikutkan hati, yong tak dapat nak terima order dah sekarang sebab now kesibukan yong agak melampau.. tapi disebabkan adik yong rajin nak duit poket lebih so yong pon kasi ler chance untuk buat.. :) amacam? oke x apam diatas?? sedap masih sama hehehe



Td ni..yong baru je sudah mengemas beg..esok yong dah nak start travel ke selatan.. bermula dari perak ke melaka..tujuan??? khas untuk u ols yang nak tahu about my biz.. ada beberapa hari lagi ni. jom selitkan masa anda bersama yong.. yong sukeeeee!!!



yong bakal berada di ipoh, kampar, Trolak, kepong, (khamis), seremban n port dickson (jumaat), kuala lumpur (sabtu), melaka (ahad) n isnin yong akan kembali ke kedah..



u ols bole cepat contact yong yer. just click di kotak contact! jumpa disana!!



mode guangzhou makin membara ni! u ols jangan ketinggalan :)

Powered by ShowMeBlogger.com

4 ulasan:

pena rozie berkata...

Bz...bz sempat lagi ambik tempahan. ok la tu....

kakchik@ella berkata...

Amboi YOng, tak dan dok lama kat rumah ye.

Adek Pijat berkata...

wah...bejalan2 saje... :)

niDa berkata...

Wah wah wah.... Seronoknye.... Gud luck yong!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...