Jumaat, 9 Disember 2011

yong di kuala lumpur sehinggah isnin nanti

Salam semua..selamat pagi cinta..hehe today yong bersiaran dari Bandar Sri Permaisuri, KL.. erm baru sampai petang semalam..tapi appointment malam sampai 3 buah rumah..kagum untuk diri sendiri. hehe kalo bole tak nak fikir PENAT..kalo fikir memang tiba-tiba rasa penat tu datang hehe


oke..maybe today yong akan berada di kawasan melawati.. u ols yang berdekatan.. ada sesiapa nak try premium beautiful secara FREE jom email yong yer.. nak kasi lactolite jugak kat uols :) best kan?


sedikit renungan di pagi jumaat


Wanita cantik ialah :
1.Melukis kekuatan melalui masalah,2.Tersenyum saat tertekan,3.Tertawa saat hati sedang menangis,4.Tabah di saat terhina,5.Mempersona kerana memaafkan,6.Mengasihi tanpa balasan,7.Bertambah kuat dalam doa dan & pengharapan Ilahi,semoga kita semua menjadi wanita cantik di mata Allah..Insyaallah......:)

email: alinacshoppe@gmail.com

3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

wah,besnye yong kat KL..
klau free2 leh la jumpa syu kat HUKM nie.

TINA berkata...

Assalamualaikum


Alhamdulillah semoga rezeki yong bertambah

Salmia berkata...

yayy... brtmbah2 la rezeki yong.. :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...