Khamis, 1 Disember 2011

masa untuk buat apam polkadot | order untuk orang melaka

hai semua.. yong baru nak bersiaran hari ni..dah petang dah ni haa..mood ke laut lah pulak T__T

tadi yong p beli bahan-bahan untuk buat apam polkadot di bandar seremban.. ada order untuk orang melaka esok..yong hajat nak hantar terus ke rumah beliau..dapat lah jalan-jalan ke melaka dulu esok..kan?

then petang yong akan balik ke Kedah..tak sabar nak jumpa rakan kongsi kat sana..dorang pon mesti rindu yong kan? hehe semalam yong sempat la attend kelas di batu caves..banyak ilmu yang yong dapat...so akan yong kongsi dengan dorang :) ilmu kalo dikongsi dan diamal..dapat pahala yang berterusan kan..sebab tu yong suka share ilmu dengan kawan-kawan..

actually badan yong masih rasa letih setelah balik dari singapore..masih sengal-sengal badan..otak pon lembab je rasa..huhu harap-harap pasni akan kembali bersemangat macam biasa..chaiyokk yong!

jom buat apam :) orang seremban and melaka masih sempat kalo korang nak order ye..esok dah bole hantar kat korang.. !

daaaa

5 ulasan:

munna berkata...

tak sabar nak tgk gambar org bercuti kat singapore...

kakchik@ella berkata...

Bisnes makanan paling senang ye yong? Byk dpt order tu. Hihi.

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

jual apam palkodot ka? yum3

nur farahin binti sulaiman berkata...

apam palkadot sgt chumel..ngeerrkk..=) farah nak wat x pandai.. hehe

Nafisa81 berkata...

SEDAPNYER..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...