Rabu, 30 November 2011

Premium Beautiful : MEGA SALE!! best nyerrr


Bersempena Mega Sale end Nov & Dec ni,yong pun ade special offer for uolss yang di kasihi :-)


Offer A

Belian secara cash

1 set Premium Beautiful 



+


dan uolss akan dapat 1 Maharani & 1 PB Wash secara PERCUMA!!


+


+


itu jer ke? hehe .. ade lagi, 

SET SLIMMING B Dr.Johnson 

-SLIMMING CREAM
-SLIMMING SOAP
-FREE VITAMIN C LOTION





Offer B

Belian secara bayaran ansuran 
(6 month monthly installment plan)


1 set Premium Beautiful 


+

dan anda akan dapat 1 PB Wash secara PERCUMA!!!




+

SET SLIMMING B Dr.Johnson 

-SLIMMING CREAM
-SLIMMING SOAP
-FREE VITAMIN C LOTION




So ape lagi .. cepat2 la grab special offer ni sementara stok masih ade .. special offer ni terhad kepada 5 set sahaja untuk setiap offer .. Hubungi yong cepat2 untuk book offer ini :)

Have a great day!

mobile: 013-7049413
email: alinacshoppe@gmail.com


Nota kaki:
Maharani ni byk sgt khasiatnya .. cube jenguk entry about Maharani .. memang meletopss  la uolss inside & outside klau pakai PB + makan Maharani .. hehe 


PB wash plak sabun khas untuk Premium Beautiful ni .. PB ni kan eksklusif, sesuai sgt la uolss basuh PB ni ngan sabun yang special ;) Malah sabun ni juga uolss bleh guna utk basuh baju uolss yg mahal lg eksklusif tau, especially sutera @ chiffon ... 


4 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

ala..
sale brg pompuan jewk..
hehhee

farra8979 berkata...

offer b bape bulan2? me dah ada PB tp silap masa amik utk badan tu org tu bg yang kecik. skrang x leh pakai dah.. huhuhu...

Ardini Humaira berkata...

cepat beli! :)

nurkaloi berkata...

kaloi teringin nak pkai
tp cuak lagi heheh

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...