Selasa, 13 Disember 2011

ke kulim pulak.hye orang kulim! yong nak bagi u ols cantik ni.. nak tak??

Salam u ols~ selamat pagi yer :) hari ni rasa semangat lebih sebab banyak kerja menunggu.so hari ni yong bakal ke kulim pulak..heheh hari-hari update blog cerita pasal p jalan je kan..bosan tak? hihihi

semalam satu hari yong p alor setar.best jugak round sana..cust kat sana pon oke! hebat! yang pakai PB mmg hebat tambah yang buat bisnes lagi hebat maa :p


saja nak tayang gambar masa kat singapore bole? hehe

so orang kulim..ada yang nak premium beautiful secara FREE tak? oh sje je nak kasi test.. FREE pulak tu..pastu yong nak kasi FRE lactolite. nak tak? kalo nak bole la roger yong ek..  yong akan bawak produk seperti di bawah 


ni utk slim Rm30 jer

pil maharani + PB adalah gabungan terbaik kepada mereka yang ingin mengandung.


Korang mengalami SEMBELIT? BUASIR? AHHHHH...TIDAK..DAH X SANGGUP MENAHAN SEMUA NIE? YONG SUGGEST DPTKAN LACTOLITE..PASTI SGT SGT DPT MEMBANTU KEKAWAN..TRY DULU SEPEKET..PASTI KEKAWAN PUAS HATI..



krim utk parut di badan dan muka.. kalo ada kudis tu lagi la bagus sgt..pakai je seminggu..sure akan hilang parut tu.mcm adik yong..testimoni yg sgt berkesan :)


1 set of Nour Ain Skin Care. Rm50

-soap
-uv foundation/ day cream
-night cream
 




haa apa tunggu lagi.. jom order dengan yong..dapat jumpa..dapat FREE gift lagi tau.. jangan ketinggalan 

email: alinacshoppe@gmail.com
hp/whatsapp: 0137040413

2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Org KL pun nak cantek gak yong. hihi.

Ardini Humaira berkata...

beli cepat barangan ni tau :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...