Rabu, 14 Disember 2011

jom makan soto! fuuhh mengidam tau :)

salam semua. today yong bersiaran dari sungai petani je. now berada di kedai jual soto sedap di sp ni haa :) dah lama x dAtang kedai ni tau.. rindu nak makan soto disini..



yong bawak bisnes partner yong datAng sini sekali. dah 3 hari beliau tido di rumah yong.. kelmarin kami ke alor setar And changlun.. semalam kami round kulim and todAy di sungAi petani Aje lah.



Alhamdulillah ramAi cust premium beAutiful yong skg. x kurAng juga yg nak jadi biz partner. smua muda-muda lagi. bru umur 23 tahun sAma mcm yong jgk.. kagum kn?



so hAri ni yong dh settle keje and jApg nk buat apam polkadot pulak. ada cust order minggu lepas. ingat nak buAt lebey sket. nk ksi pd jiran. korang kAlo nak jgk mai la rumAh yong ye :)

Powered by ShowMeBlogger.com

3 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Soto? Bungkus 1 utk KC eh.

Lelaki Ini berkata...

chaiyokj2 dengan premium beautiful!

Ardini Humaira berkata...

syioknye! lama dni tak pekena soto. ngidam :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...