Jumaat, 7 Oktober 2011

yong dalam bus ni. ce teka yong p mana??



intro letak gambar yong oke la kan? baru semangat nak baca ye tak? kih3 perasan sat.



yong dalam bus ni. dalam perjalanan ke kl. malam kang yong balik la semula ke kedah. kagum tak? kl-kedah anggap je umpama sejam je dah sampai hahaha dekat je..



yong p kl sebab ada urusan kerja. so kena rushing la. plan nak ke kl pon tengah malam semalam.maka kelam kabut lah yong. appointment today pon terpaksa yong cancel. tunda hari lain. huhu.



eh.. ada sesiapa nak beli premium beautiful?atau lactolite atau maharani tak? if ada bole la roger yong. malam kang otw nak balik kedah sempat lah yong hantar..kan? sempat je semua ahaks!



oke. japg update lain if ada line di tengah jalan ek. nak tunjuk handbag baru ni. nak tengok tak? nak tengok??? hehe



okbai!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

1 ulasan:

SyUhAdA berkata...

wahh..yong ke KL..tp kejap jer..xleh nak jumpa..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...