Selasa, 11 Oktober 2011

shopping kasut baru di Aldo

after ber biz appointment di penang baru-baru ni..yong and auntie p terjah satu kedai kasut ni..ALDO nama dia..so terjadilah satu misi...keh3 jom shopping kasut! hehe

ni la kedai tu..Aldo

ni kaki sapa ek?? kaki yong kot haha

eh paha nampak gemuksss :p haha

tinggi kan? hampir jatuh jugak yong pakai kasut ni..eii takut btoi

zoom dekat sket...agak seram tgk kasut tinggi sgt..takut x imbang badan

tuan dia semangat nak bayar dah tu haha

nampak x sengih sampai telinga sebab pakai kasut baru? pasni lagi semangat la nak ber biz appointment kan?

yong pon dok survey kasut gak..tapi xde la tinggi sangat..takut la terseliuh lagi..sakit tau kalo jatuh :p

4 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

aldo kena hati2 gak tau yong sebab ado setengah tu pig lining :) hehe cun2 kasut aldo kan

SyUhAdA berkata...

tgginye..hehe..~

farra8979 berkata...

cantiknya. kat alamanda ade aldo tp x penah beli pun.

munna berkata...

cantik kasut tu...tapi kak munna x berani nak pakai yg tinggi2 ni...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...