Selasa, 11 Oktober 2011

makanan apa tu?? pernah makan?


minggu lepas auntie yong ada p ke bandung..so dorang balik ada la bawak beberapa makanan macam kek la apa la..ada jugak makanan yang yong x pernah makan..contohnya makanan kat bawah ni


tak tahu la apa nama..rasa makanan ni maca plain je..macam makan tepung+cheese..ada cheese la tu..xde manis langsung..

zoom sket..sekali tgk da macam ulat beluncas versi besar haha



yang ni pisang la kot..inti pisang..ke roti pisang..


close up gini la..inti pisang..yong x gemar sgt.



yang ni sure korang tau kan?? ini donut..heheheh rasanya beli kat tapah je ni..bukan dari bandung ek :p

sampai turn yong nak makan..tinggal yang ini jerk..jadi lah dari xde kan??

korang suka makan donut tak? yong suka jugak kadang-kadang..ikut mood...kalo rajin buat sendiri je haha

2 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

cam ulat mulong je weh yong...hehe. eh chop, tahu tak ulat mulong tu? alaa...ulat yg kaum iban kat sarawak ni makan tu. haaa ulat itu la :D

Ardini Humaira berkata...

uomphhh terlioqqq!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...