Rabu, 19 Oktober 2011

sebelum ke Singapore..jom p Melaka duluuuu

Horrey! nampak nya makin hujung tahun makin panjang langkah yong ek..ahaks!
disebabkan Deepavali makin hampir..so our family dah rancang nak p holiday sebelum p Singapore bulan depan..eh family day bukan setahun sekali ke? ni da macam sebulan sekali..haha..yelah...sebab kebanyakkan ahli keluarga yong semua bekerja sendiri..termasuk yong sekali..so nak amik cuti tu takda masalah la..tambah-tambah kalo cuti sekolah..lagi la takda masalah..kui kui kui..otak ni ligat nak p jalan je tau :p


hajatnya nak ke KL and Seremban jerk..tapi tah mana datang idea nak ke Melaka sekali..hoorey! rindu melaka tau..yang paling best sekali mesti la dapat jumpa abe halim..huuu (motif sebenar) minggu ni dapat jumpa sehari je haa abe halim ni..so minggu depan dapat jumpa seminggu la jawab nya..peh! best best haha

eh..minggu depan korang cuti seminggu jugak tak untuk deepavali? apa lagi jom la jalan-jalan hehe

4 ulasan:

munna berkata...

kak munna pun ke Melaka weekend ni...

eT berkata...

hehe...akak baru jek berfamily day last week...dis week family day belah asben plak.. :)

nurkaloi berkata...

seminggu cuti?
syokk gile
kaloi tak leyh cuti lame2
my boss pening pale nati huhuhu
pape punn slmt bercuti
sggh melake jgn lupe jmpe kaloi heheh

Myra Jay berkata...

Wahhh bestnyer jalan2 :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...