Rabu, 19 Oktober 2011

Sales blog ke blog ni?

yong nak tanya pendapat korang..adakah blog ni nampak macam blog Sale jerk?? ke nampak macam blog campuran? atau nampak macam diari?

bagi yong..blog ni tempat yong nak luahkan perasaan, tempat nak promote barang-barang perniagaan yong, tempat nak promosi sebarang iklan dan kadang-kadang jadi tempat pengumuman..

agak keterlaluan la kalo cakap ni blog sale je..bukan nak sale aja..sale tu sambil-sambil la kan..dah nama pon orang niaga..mesti la apa pon nak selit pasal bisnes :) ye dak?

oke la..tak kisah la pape pon~ thanks sebab sudi membaca and kasi komen~ hepi-hepi hokeh!

3 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Blog Yong tetap blog peribadi pd pandangan mata KC.

Myra Jay berkata...

Melalui blog kita dapat kenalkan barangan kita tul tak Yong..

Pedulikanlah apa orang nak kata ye yg penting Yong happy :)

mimie kamisah berkata...

betul cakap myra jay tu.. blog ni hak kita, so terpulang pada kita nak buat apa yang kita suka.. kalau orang tak suka, sukahati diorang la..
Yong buat je apa yang Yong nak buat.. bagi mimie, tak kisah la kita nak campurkan blog kita dengan apa yang kita buat (bisnes). Itu lebih baik.. betul tak Yong? hehhehehhhehe.. have a nice day Yong! :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...