Selasa, 4 Oktober 2011

Sarapan McD | buang tebiat ke yong


beberapa hari yang lepas..tekak yong ni asyik nak makan mcd je.isk..kan ke makan mcd ni mahai? tapi nakkkk juga berhabis duit beli mcd..nyampah dengan perangai boros yong ni..





but its oke la kan..sekali sekala..keh3~ lagi pon saja nak belanja tok makan mcd..so tok tak perlu nak masak sarapan dah..ni pon call je mcd delivery..trus zaaas sampai rumah.memang mood malas kot pagi tu..





haa korang pernah try tak makan mcd sarapan ni? kadang2 bole la kan..kalo hari2 bole kopak jugak yong :p

4 ulasan:

nur anis berkata...

sedap sangat breakfast mcd..lagi2 sausage mcmuffin with egg..^__^

Myra Jay berkata...

Myra layan Mekdi Sarapan masa offer je, masa lain tak sempat nak terjah :)

TINA berkata...

Assalamualaikum


wah tina seumur hidup tak pernah lg makan mcd.abg n adik ja makan.tina xtau apa yg sedap dekat mcd

SyUhAdA berkata...

xpenah lg..nnti nak try laa..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...