Isnin, 24 Oktober 2011

Saba Restaurant | sedaplah Nasi Mandhi nih

masa yong di kl hari tu..memang setiap hari yong akan kuar untuk biznes appointment with auntie yong..SETIAP HARI tau tempuh jem hehehehe pening kepala mak non! so ada satu hari ni yong ke shah alam then ke cyberjaya utk biz appointment :) dimana lokasinyer? taraaa! kami di SABA Restaurant..

first time yong datang ke sini tau..makanannyer boleh tahan sedap..nasi kemain BANYAK..sampai tak larat nak habiskan..nama nasi yong order ialah Mandhi Rice


macam biasa..gambar auntie yong harus ada..muda lagi ni.kalo cakap auntie ramai tak cayer huaaa :P



here it is~ mandhi rice..yong suka nasi dia..bole tak nak makan nasi jerk..ayam kasi u ols lah~ hehe

buku menu nyer..banyak makanan tak tau cemana rupa..biasalah..jarang makan makanan arab ni haa.jakuns sket :P

makanan yang auntie yong order :) KEBAB daging or ayam ek? ala lupa..tapi memang kebab..fuh! besar tu..sedap~

harga?? sangat berpatutan..if korang nak datang kedai ni.jangan lupa ajak yong ok..tata~



3 ulasan:

mimie kamisah berkata...

nampak sedap la kebab tu.. nyummehh.. :)

Dilakochan berkata...

Staff kt putrajaya ni kalau lunch mmg rajin pergi SABA tu!

Kite xpernah try lagi, tp most of them yg pernah pergi, puas hati! ;D

SyUhAdA berkata...

tu la..nmpak muda je auntie yong..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...