Rabu, 5 Oktober 2011

Promosi cantik?? sapa nak cantik mai sini..mai sinii

Salam semua..yong nak btau ni..beberapa hari yang lepas yong dah start promosi cantik tau~ dalam bahasa omputih nama Beauty Promotion~ hehe so baru hari ni yong sempat nak buat entri beritahu korang tentang promosi ni..yelah..mana la tau kot-kot korang nak beli ke kan..so today yong akan beri penerangan untuk 3 set dulu ek..set yang lain hari yang lain la pulak..kan? 


so semuanya ada 26 set..kita mulakan dengan set 1, 2 dan 3 dulu ya?


set 1 ni ada dua barang.. 

1.solutions body liquid bra
2.breast soap

dua produk ni memang khas untuk wanita.digunakan dia bahagian breast..berfungsi untuk menegangkan dan juga membesarkan breast..

harga Rm36 FREE postage untuk semenanjung


set 2 ni ada dua barang.. 

1.solutions body liquid bra
2.stretchmark & firmming cream

bra liquid digunakan dia bahagian breast..berfungsi untuk menegangkan breast.cream pulak sesuai untuk ibu mengandung..bagus untuk mengelakkan rekahan di perut semasa preggy

harga Rm46 FREE postage untuk semenanjung



set 3 ni ada empat barang.. 

1.complette set make-up
2.make-up remover
3. dual eye-shadow brush
4.lipstick

set jimat ni..empat 4 dalam satu harga!!! dapatkan segera tau :)

harga Rm120 FREE postage untuk semenanjung


oke cukup 3 set yong btau dulu..nak tengok lagi 23 set yang lain? mai jom ikut yong ke sini~~ BEAUTY PROMOTION IN ALINAC SHOPPE

:)


2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Wahhh .. gigih btl adik akak ni meniaga. U go girl .. I will support u, dear.

SyUhAdA berkata...

wahh..mcm2 ada..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...