Rabu, 5 Oktober 2011

barang warna PINK memang bole gugat jiwa gadis mcm ai kan? ahaks!

tengok u kawan-kawan..asal kaler pink jerk mesti nak tengok.padahal xtau la oke ke x barang tu.harga bole tahan..rasa nam je rembat beberapa kan??





snap senyap-senyap dalam keadaan malu sebab masa ni window shopping sorang-sorang kih kih kih




pastu yong round lagi dalam kedai ni..ehh.ada lagi la botol kiut miut..alaaa..mujur x beli..kalo x sure membazir..yong dalam misi nak habiskan semua kosmetik yong tau..sebab banyak sangat..dah la bilik macam tongkang pecah..kalo beli lagi tak tau nak letak mana :p




korang suka PINK tak??

2 ulasan:

pena rozie berkata...

Suka pink ek. Tak suka la....

SyUhAdA berkata...

wahh..sume kaler pink..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...