Isnin, 3 Oktober 2011

KM ISHAK KATERING | Promosi Hebat sempena 25 Tahun beroperasi

Salam semua..salam 1 Malaysia~ eh?? hehe sihat ke semua? harap sihat-sihat je la ek..

sekarang da 2 october kan? bulan depan dah November.pastu Disember.eh? dua bulan ni memang time orang kahwin la kan? kenduri kawin bersepah la kat merata ceruk Malaysia ni..yong harap dapat banyak la jemputan..sebab yong suka makan nasi kenduri...korang antara pembaca ni mesti ada jugak yang nak kahwin kan? betul tak??

cemana dengan persiapan? semua da ready ke? baju? pelamin? hantaran? makanan? haaa bab makanan ni..yong ada satu promosi hebat untuk sesiapa yang tinggal di area Sungai Petani dan berhampiran..KM ISHAK KATERING sekarang mengadakan promosi hebat tau sempena 25 tahun beroperasi.apa yang special?? meh nak cerita sket

kepada 10 pelanggan pertama yang membuat tempahan MINIMA 1000 orang LAYAK mendapat KEK TINGKAT, BUNGA TELUR 100 BATANg & SET MAKANAN secara PENGANTIN PERCUMA..wow!! COOL kan?? sapa nak bagi FREE-FREE bagai ni? jarang aww dapat benda FREE..sekarang ni apa pon kena bayar..so sapa yang belum tempah katering bole la rebut peluang keemasan ni..sapa tau kalo ada TUAH..bole la dapat kek 3 tingkat tu hehehe

 

atau pon..if u all baru cadang-cadang nak kahwin atau buat apa-apa kenduri..tak kisah la hujung tahun ni ke..awal tahun ni ke..atau bila-bila je..bole la berbincang dulu dengan owner KM ISHAK KATERING ni ek..Jom layan gambar- gambar yang lain..













menarik kan?? apa lagi bole la CALL 0134900911 (awin)... BOLEH BERBINCANG dulu...HARGA MENGIKUT BAJET TUAN RUMAH.. :) anda pasti PUAS HATI


1 ulasan:

SyUhAdA berkata...

berbalio-baloi~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...