Khamis, 13 Oktober 2011

Kelas semalam HEBAT!! Our Team KUAT!

Excited yong p class semalam..nak belajar ilmu baru mana bole lemau kan? mesti excited punya hehe..btol x?

see..penuh dewan..ni baru separuh..belum tengok yang duduk bersila lagi ni..nampak kecik je kan class ni? tapi sales kat sini 40million / month tau..gulp! lelaki perempuan ramai je datang..so xde masalah kalo lelaki pon nak join bisnes ni btol x? asalkan NAK jerk :P


yong bergambar dengan our Top Leader, Hanis Haizi.. sebelah tu our new biz partner..welcome to our group sis~ semoga semuanya akan berjaya ek~ chaiyokkk! 

berminat nak join? tapi tak tahu cara? bole call yong tau utk pertanyaan 013-7049413
tukang buat air pon mampu join bisnes ni...apatah lagi kita yang keje opis atau keje lebih baik dari dia..
rezeki masing-masing kan? asalkan usaha je..tak bole cakap TAK NAK...nanti rezeki Allah tolak.. nangis di kemudian hari.. biar nangis skg xpe ek~

doakan kejayaan yong ya kalian! muah~

3 ulasan:

Myra Jay berkata...

Wahhh ramainya :)



**Yong, Myra nak jemput ke majlis tahlil & kenduri kesyukuran kat rumah myra sabtu ni.. Yong free tak??

Redbloodsnow berkata...

wahhhh...betul² ramai ek org. pssttt ur team kuat ek. wahhh..tahniah! :)

Ardini Humaira berkata...

yong nanti gtaw hanis p miri ey hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...