Jumaat, 14 Oktober 2011

hadiah! sapa tak suka?? yong suka hadiah !!!



bangun je pagi ni rasa kurang ceria sket sebab ada banyak keja tak siap. lens pulak ada banyak order tapi laptop tak bole connect internet pagi ni. semalam balik lewat jadi tak dapat nak contact suplier. mujur pagi ni suplier bagi peluang anta order thru bbm jerk. thanks to my auntie yang banyak tolong.. kalo x. habis la terbengkalai keja yong.. internet sangat penting aww.xde internet keja tak jalan :(



pasni kena banyak explore lah bb ni. banyak lagi application yang yong tak guna.sabar jelah! haha eh, berbalik dengan cerita pasal hadiah. pagi tadi time huru hara dengan internet xde, sempat lagi yong dapat kejutan dari abg posmen. kui kui kui kejutan la sangat kan. padahal memang tengah tunggu posmen dari semalam. :p



ada orang kasi yong hadiah tau. sapa lagi kalo bukan bestfriend yong dalam dunia blogger ni iaitu si ardinihumaira.. thanks la dni. sangat tau kat dni sbb kasi hadiah pada yong. banyak pulak tu. semua barang ni yong suka. terutama bab perfume tu. yong memang nak beli perfume pon hajatnya sebab stok perfume da habis. so dengan hadiah 2 botol perfume ni memang cukup menceriakan hati ni hari ni tau :)



selain perfume ada jugak lipgloss, mask muka, buku jadual, keronsang, deodorang and bedak! korang nak tau. semua barang ni mmg yong memerlukan pon. yelah. datang dari kedah bawak brg sket je.. ada je la yang tertinggal :) best nya dapat hadiah! sambil bukak parcel sambil sengih-sengih je ha tadi. eh tahu x sengih tu apa? :p



ok la. japg yong nak p hantar pb pada cust di IJN. nak tanya pendapat korang.. blog yong ni nampak cam blog apa ek? ada orang kata blog yong ni sales blog. yeke??



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

Myra Jay berkata...

Bestnyer Yong dapat hadiah..

Jeles nieh :)


Yong, myra dah buat GA psl kupon tu tau :)

kakchik@ella berkata...

Yong, kat KL lagi ke? Jg diri eh dik.

nurkaloi berkata...

terbaik laa k dni.... !
jeles #__#
heheh

Citarasa Rinduan berkata...

tahniah yong, dini mmg kawan kamu yang baik hati..

dik, bagi kak blog kamu jenis luahan hati.. ala2 kisah kamu sendiri.. tak nampak sales blog pun...

munna berkata...

bestnya dpt hadiah...dini mmg selalu bagi hadiah kan... kak munna dah 2 kali dpt hadiah dari dia...

Ardini Humaira berkata...

:') mekasih yong sebab suka adiah2 tu hepi2 tau. tq jugak yong hadiahkan dni kain comel tu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...