Khamis, 17 November 2011

jom dinner bersama yong sambil tengok show Salleh Yaakob "i Follow "

!9 November nanti yong ada dinner syarikat..patotnyer ada persembahan JOZAN tapi dah ditukar kepada persembahan Salleh yaakob "i follow" :) tapi takpe lah :)


tak sabar nak p...so Anyone peminat-peminat Salleh yaakob "i follow" out there yang berminat nak tgk this show  for FREE then let me know yaa..just email me alinacshoppe@gmail.com..lg cepat lg bgus sbb ada lagi tiket ni..



heee tak sabar yong nak p tau!


Banyaknya hadiah cabutan bertuah majlis Sabtu ni .. Ade jongkong emas rm25k, superbike, BSN rm12k, trip ke Holland & Belgium & mcm2 lg .. Mana tau rezeki korang kan ..


tu nampak hadiah apa?? jongkong emas tu! terbaekkk~ hehe

harap-harap ada rezeki yong malam tu :P so sapa nak p jugak..bole btau yong ek.. email je..if ada kekosongan..tiket itu milik anda..anda..anda  :)



6 ulasan:

Cik Ecah berkata...

k.yongg dah email...

AmirFX berkata...

Jauh sangat.. Kita kat Kuching...

SyUhAdA berkata...

dkt mne nie yong? cam bes jer..

nurkaloi berkata...

perghhh mano nieee

Amoi MiyaSya berkata...

untung akk !:D

kak ina kl berkata...

wow bestnya dapat jumpa dengan salleh yaakob..tak kering gusilah nanti korang gelak ek..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...