Khamis, 29 September 2011

nak tunjuk gambar kat jb aritu lagi bole?


salam semua :) today nak bagi korang layan gambar je bole?? haha..banyak gambar nak tunjuk..ni baru satu entri..entri lain ada gambar lagi..adoi~ suka tak? kalo tak suka yong taip jela..suh korang bayangkan jerk.bole? haha..actually aritu yong dah masukkan sedikit gambar ni entri ini~~> gambar masa di JB aritu. then today nak tambah lagi lah gambar nyer..oke tanpa buang masa..jom kita tengok gambar nyer oke.


jakun..depan pintu lift pon nak amik gambar sambil pegang ipad pinjam hahahaha


tisu pon nak snap :p


permandangan dari bawah


actually depan swimming pool ni haa haha~yong xmandi pon lah..segan :p


pemandangan depan bilik hotel yong menginap..depan tu singapore ek??


nampak sipi je muka..haha

adik sepupu yong, fariz

keadaan bilik hotel..sangat selesa :) fuh!

depan hotel..harusssss snap pic weh

kat pintu masuk..ni auntie yong..shaliza aziz

ni yong ler hahaha

uncle yong yang steady :) 

fariz ni anak dorg lah hehe

ada setengah ni pic dari yong..yang lain-lain tu rembat tanpa izin dari blog auntie yong shaliza aziz..jom la kenal-kenal.kot2 nak buat bisnes skali.bole la tanya beliau..beliau nak ke JB lagi weekend ni..kalo ni tanpa yong sebab yong dok kedah..rindu kedah..kena dok lama sket lah..2 minggu lagi kalo rindu KL yong ada la kat KL smula..hahaha

oke..selamat berkenalan ya..nak ke blog auntie yong?? click here SHALIZA AZIZ


5 ulasan:

CT berkata...

woahhh...kat JB ke? Oooo..akk igt buat entrikan ari tuh...ddk kat Thistle....dkt je tu :)

Amoi MiyaSya berkata...

mcm best je hotel tu. huhuh

Myra Jay berkata...

Best Yong dapat p jalan2 :)

Dilakochan berkata...

whoahh yongg! Stay dkt thistle!
Currrlassst youuu!

Hihhi..

Teringin nk stay kt situ.
Tp everytime keje kt JB sorang2 je, klw stay kt thistle sorang2 mcm ruuugi!! T___T

TINA berkata...

Assalamualaikum

wah bestnya.teringin pula nak p sana

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...